Om Tofta Hund

Om Tofta Hund

Hej!
Jag heter Sara Åström och driver Tofta Hund i Lidköping.

Redan som liten var jag intresserad av djur framförallt hundar. Jag hade förmånen att växa upp på landet där vi hade allt från vandrande pinnar till en getabock. Hunden stod alltid högt i kurs och jag har starka minnen av bl.a. våra vackra schäfrar. Under mina vuxna år har jag ägt eller på något sätt alltid haft en hund nära mig. Intresset växte sig starkare och jag beslutade mig för att helhjärtat ägna mig åt denna speciella och unika fyrbenta vän.

Fick 2005 kontakt med en erfaren hundtrimmare med goda kunskaper som lärde mig mycket om konsten att göra en hund. Under tiden läste jag även om hundens psyke och fysik samt dess beteende i olika situationer. 2006 startade jag upp min verksamhet med en otrolig respons och intresset har efter det bara växt under åren.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss!

Söker du kanske en plats till din hund? Har du frågor om hur vårt pensionat fungerar eller om vi kan ta emot för klippningar? Skriv gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan.

Med vänliga hälsningar
Tofta Hund